Сайт в режимі тестування та наповнення

Уклали Меморандум із Програмою розвитку ООН в Україні (UNDP)

14 червня 2024

Український молодіжний фонд та Програма розвитку ООН (UNDP) підписали Меморандум про посилення співпраці  у сфері впровадження молодіжної політики для сталого відновлення країни, реалізації Національної молодіжної стратегії та адаптації стандартів до політик ЄС.

В межах Меморандуму УМФ та UNDP в Україні сприятимуть залученню молоді до процесів прийняття рішень, зміцненню діалогу між молоддю та державними інституціями для впровадження молодіжної політики, підтримці ініціатив для навчання та розвитку з фокусом на вразливих групах, зокрема молодих ветеранах, особах з інвалідністю, внутрішньо переміщених особах, молодих батьків тощо. 

В межах меморандуму передбачено посилення команди Українського молодіжного фонду, а також сприяння прозорості та підзвітності інституції. 

Також співпраця передбачає підтримку УМФ у впровадженні Національної молодіжної стратегії до 2030 року, адаптації стандартів молодіжної роботи до політик ЄС у сфері демократичного врядування. 

Директор УМФ Дмитро Твердохліб підкреслив значення співпраці з UNDP щодо посилення спроможності новоствореної державної інституції.

«Ми вдячні команді UNDP за вже надану вагому підтримку у становленні Українського молодіжного фонду. Завдяки нашій співпраці ми змогли розробити корпоративний стиль, напрацювати бачення по комунікаційній стратегії, а також провести тренінг з адміністрування грантових програм для працівників Фонду. Відтепер ми переходимо до наступного етапу взаємодії, де разом з UNDP плануємо впроваджувати нові ініціативи, спрямовані на підтримку залучення молоді до процесів відновлення та розвиток молодіжних проєктів», – розповів Дмитро Твердохліб.

Заступник Постійного представника UNDP в Україні Христофорос  Політіс наголосив на важливості розбудови ефективної молодіжної політики та інфраструктури для посилення стійкості та забезпечення сталого відновлення України.

«Ми вважаємо, що залучення молоді та інвестицій в екосистему участі є важливими для інклюзивного відновлення та зміцнення стійкості України. UNDP прагне підтримувати розробку та впровадження молодіжної політики, стратегій та урядових заходів, які сприяють залученню молоді, зокрема Державної цільової соціальної програми «Молодь України 2026-2030». Ми підтримуємо новостворений Український молодіжний фонд та шукаємо можливості інвестування в молодіжне інноваційне підприємництво шляхом надання доступу до фінансування», –  зазначив Христофорос Політіс після підписання Меморандуму.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux