Сайт в режимі тестування та наповнення

7 днів, 12 регіонів, понад 500 учасників: підсумки форуму

Український молодіжний фонд завершив цикл регіональних форумів «Кар’єрний старт: нові можливості для молоді», які тривали з 22 по 30 липня у 12 областях України. За сім днів команда УМФ побувала в Харкові та Чернігові, Полтаві та Луцьку, Запоріжжі та Житомирі, Кривому Розі та Львові, Миколаєві та Ужгороді, Кропивницькому і Києві, об'єднавши в одному місці молодих українців, які шукають першу роботу за фахом, та досвідчених роботодавців, які можуть нею забезпечити.

Загалом упродовж тижня форум відвідали понад 500 учасників з більш ніж 30 громад, серед яких молодь, рекрутери, освітяни, працівники молодіжних центрів, просторів та організацій. У кожному місті учасники форуму мали змогу долучитися до панельних дискусій та воркшопів з питань кар'єрного зростання молоді та підтримки її роботодавцями, а також сесій «запитання-відповідь» та нетворкінгу. 

Під час форуму команда УКФ презентувала перший грантовий конкурс інституції «Кар’єрний старт. Програма молодіжної гарантії», у деталях розкривши можливості, які відкриваються з ним роботодавцям та молоді, розповіла про основні документи, необхідні в подачі на грант, а також поділилася досвідом побудови прогресивної держінституції з нуля.

«Це здавалося б неможливим – організувати та провести форум такого масштабу одночасно у кількох містах щодня. Та коли маєш запущений грантовий конкурс з унікальними можливостями для молоді та роботодавців, нічого не залишається, як їхати його презентувати. У дорогу взяли найнеобхідніше: вивірені рекомендації, змістовні коментарі, дієві поради й багато практики та інтерактиву, чим із задоволенням ділилися протягом семи днів. Щиро дякуємо усім причетним до організації форумів на місцях. Разом ми створили важливий й потрібний простір, наповнивши його корисними воркшопами, конструктивними дискусійними панелями та незабутнім нетворкінгом», – сказав Микола Кобися, т.в.о. директора Українського молодіжного фонду, коментуючи завершення форумів.

Форум «Кар’єрний старт: нові можливості для молоді» був організований у партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) за сприяння та підтримки обласних військових адміністрацій.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux